Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

Καταγγέλλουμε την επίθεση στο τμήμα μηχανικών επιστήμης υλικών σε χώρους των Αγωνιστικών Κινήσεων, ΕΑΑΚ , ΚΝΕ , ΣΣΠ από θρασύδειλα φασιστοειδή . Μπήκαν μέσα στη νύχτα, γιατί έτσι έχουν συνηθίσει να κινούνται. Πάντα μες στο σκοτάδι σπέρνουν το μίσος τους, είτε δολοφονώντας, είτε χύνοντας το δηλητήριό τους.
 Σε μια περίοδο που κυβέρνηση-κεφάλαιο εξαπολύουν επίθεση στα δικαιώματα του λαού ξηλώνοντας βασικές κατακτήσεις, την ίδια στιγμή που οι λαοί είναι αντιμέτωποι με τεράστιες και επικίνδυνες προκλήσεις και με τον κίνδυνο μιας συνολικής ανάφλεξης της περιοχής, γίνεται προσπάθεια με κάθε τρόπο να φιμωθεί όποια αγωνιστική φωνή υπάρχει που πάει κόντρα σε αυτό το ρεύμα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.
 Αυτή η ενέργεια δεν είναι ξέχωρη από το συνολικό κλίμα φασιστικόποίησης  της δημόσιας και πολιτικής ζωής που προσπαθεί να επιβάλει το σύστημα και να εμπεδώσει, ότι όποιο κεφάλι σηκώνεται θα κόβεται. Ο μόνος τρόπος για να απαντήσουμε σε τέτοιου είδους ενέργειες  μέσα στα πανεπιστήμια είναι να στραφούμε στα όργανα  πάλης μας, στο σύλλογο μας, να μαζικοποιήσουμε  τις συνελεύσεις και να φωνάξουμε…

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ !

Σχόλια