ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΗ



ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΗ - 10:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ- ΔΝΤ


Με ένα νομοσχέδιο που ισοπεδώνει τα ασφαλιστικά δικαιώματα και λεηλατεί το λαϊκό εισόδημα, συνεχίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την αντιλαϊκή επίθεση για λογαριασμό του κεφάλαιου, ντόπιου και ξένου, και του ιμπεριαλισμού. Το νομοσχέδιο που για μήνες προετοίμαζε, είναι πλέον στη Βουλή και είναι πολύ χειρότερο ακόμη και από την κυβερνητική πρόταση που είχε εμφανιστεί τον περασμένο Γενάρη, επιβεβαιώνοντας τη ραγδαία αντιδραστική προσαρμογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις απαιτήσεις των ιμπεριαλιστών.
Κανένας εργαζόμενος και καμιά σύνταξη δεν μένει αλώβητη. Οι επικουρικές συντάξεις πετσοκόβονται, αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές, μειώνεται το αφορολόγητο όριο, αλλάζουν οι κλίμακες φόρου εισοδήματος και οι κλίμακες της ειδικής «εισφοράς αλληλεγγύης», ενώ ο ΕΝΦΙΑ παραμένει και κατανέμεται και αυτός σε κλίμακες. 
Δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε! Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η αντίσταση σε αυτό το νέο αντι-ασφαλιστικό-φοροληστρικό τερατούργημα πρέπει να είναι μαζική και αποφασιστική. Να αποτελέσει υπόθεση όλων. Να βάλει στην άκρη την παραλυτική στάση της υποταγμένης ηγεσίας της ΓΣΕΕ, αλλά και του ΠΑΜΕ, οι οποίοι από κοινού φρόντισαν να βάλουν στον πάγο τις εκφρασμένες αγωνιστικές διαθέσεις λαού και εργαζομένων και να δώσουν πολύτιμο χρόνο στην κυβέρνηση και στις δυνάμεις του συστήματος να προετοιμάσουν την επίθεσή τους.
Όλοι στους δρόμους! Όλοι στον αγώνα! Για να υπερασπιστούμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, εργαζόμενου και άνεργου, στην ασφάλιση. Για να υπερασπιστούμε τους μισθούς, τις συντάξεις, το εργατικό-λαϊκό εισόδημα. Για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα! Για να ηττηθεί η πολιτική της εξάρτησης και της υποταγής στα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.


Σχόλια